top of page

De Trouwadvocaat

 

Tijdens het huwelijk of de samenleving komt er veel op jullie pad; een huis, een bedrijf, een dienstverband, overlijden, geboorten, een lot uit de loterij, verzorging over en weer bij ziekte, winst, verlies, meevallers, tegenvallers, geluk, verdriet.

 

Voorafgaande aan een huwelijk of samenleving wordt over zakelijke afspraken liever niet gesproken. Love is in the air; geen tijd of zin om afspraken te maken.

 

Heldere afspraken voorkomen wel toekomstige onzekerheden onderling op zowel sociaal, juridisch, zakelijk als fiscaal vlak.

 

Al tientallen jaren zie ik als advocaat de nadelige gevolgen van niet goedgemaakte afspraken. 

Cliënten kwamen terug of stuurden hun vrienden of bekenden naar mij toe om te helpen bij het maken van goede afspraken als ze gingen trouwen of samenleven.

 

Zo is het idee ontstaan om aanstaande stellen en echtparen te willen helpen de beste afspraken te maken om de duurzaamheid van het huwelijk en samenleving te vergroten en de onderlinge verhoudingen transparant te maken.

Het zijn namelijk dezelfde problemen die steeds weer voorbijkomen en zijn te voorkomen met eenvoudige afspraken.

 

Graag wil ik jullie aanstaande echtgenoten of stellen die gaan samenleven adviseren bij het maken van de beste afspraken omdat De Trouwadvocaat jullie een lange duurzame relatie toewenst waarbij je weet hoe je tot elkaar staat in goede tijden en zware tijden.

 

De Trouwadvocaat is uniek in Nederland.

Heleen Koudstaal foto.jpg

Mr.M.Heleen Koudstaal

bottom of page