top of page

Tips

De Trouwadvocaat trouwennl.jpg

Alles over trouwen

Trouwen.nl en Bruiloft.nl zijn de twee grootste wedding-websites van Nederland. Hier vind je informatie van A tot Z over bruiloften, mode, professionals, de laatste trends, nieuws, kapsels, make-up, kleding, muziek, trouwlocaties, destination weddings en nog veel meer. Dagelijks worden nieuwe artikelen geplaatst zodat je elke dag weer nieuwe inspiratie kunt opdoen. 

Of je nou op zoek bent naar leveranciers voor je bruiloft of nog helemaal niet gaat trouwen, je kunt altijd iets leuks vinden om over te lezen. Trouwen.nl en Bruiloft.nl staat boordevol tips, aanbiedingen, voor- en nadelen, noem het maar op. Je kunt hier beginnen met het plannen van je bruiloft of gewoon lezen over de leukste onderwerpen met betrekking tot trouwen. Lees ervaringen van andere bruidjes of beleef een ‘real wedding’ van dichtbij. 

Ook kan je hier een agenda vinden met allerlei trouwevenementen die binnenkort plaatsvinden. Er staan ook heel veel trouwlocaties op onze websites, inclusief beoordelingen zodat je kunt zien hoe andere bruidsparen de locatie hebben ervaren. Tot ziens op www.trouwen.nl & www.bruiloft.nl

foto marijke_zw.jpg

 

Trouwambtenaar

Trouwen op het gemeentehuis heeft iets plechtigs maar tegenwoordig trouwen heel veel stellen niet meer in het gemeentehuis maar op een locatie naar hun eigen keuze.

Wettelijk is het toegestaan om te worden getrouwd in Nederland buiten het gemeentehuis door een daartoe benoemde trouwambtenaar.

Marijke Plas trouwt stellen op een zeer persoonlijke en vrolijke wijze.

www.jouwtrouwambtenaar.nl

Trouwlocatie Villa Westend

 

Een huwelijksdag is dé dag van uw leven. Deze dag viert u natuurlijk graag in een mooie omgeving. Dan bent u bij Villa Westend aan het juiste adres. Wij beschikken over het meest aantrekkelijke stadsstrand van de Randstad inclusief een schilderachtige zonsondergang. Villa Westend heeft alles in huis om het u en uw gasten naar de zin te maken. Wij vullen graag de dag naar uw wens in: van receptie tot lunch/diner, van intieme high-tea tot een grandioos feest. Alles is mogelijk. Ieder jaar ontvangen wij vele bruidsparen, ieder met eigen ideeën en eigen wensen. Aan ons de taak om dromen waar te maken. Laat ook uw fantasie de vrije loop en wij maken samen met u een voorstel op maat.

www.villa-westend.nl

Villa westend.jpg
bottom of page